За нас

Инвестирайте във вашата сигурност и тази на близките Ви

Начало / За нас

НАШАТА МИСИЯ

Personal Car Assistance е създадена през 2012 г. с цел да бъде доставчик на услуги, който спестява от вашето лично време в динамичното ежедневие.

Personal car assistance, има за основен приоритет винаги да отговаря на потребителското търсене, като предоставя на клиентите си избор от услуги отговарящи на изискванията им.

Много от „административните” дейности свързани с вашият автомобил, със сигурност ще Ви струват много време и труд, затова Personal Car Assistance с готовност ще оптимизира вашите ангажименти така, че те да могат да бъдат извършени възможно най-ефективно.

Personal Car Assistance е избор на редица клиенти като дългосрочен партньор в областта на сигурността при шофиране и пестенето на време.

Нашият екип вярва, че клиентът трябва да се чувства свободен при избора си и затова предлагаме услуги и комплексни решения, които дават възможност на потребителите да получават повече и въпреки това да спестяват.

С течение на времето изградихме работен процес, който гарантира високо качество и успешно финализиране на всеки наш поет ангажимент. Често ни се налага да бъдем гъвкави, да добавяме и изменяме стъпките според желанията и спецификата на клиента ни, за да задоволим неговите изисквания, но резултатите винаги са високи, а клиентите ни доволни.

Personal Car Assistance разполага с високо квалифициран персонал и индивидуален подход към всеки един клиент.

Personal car assistance гарантирана качество на предлаганите услуги и конкурентни пазарни цени.

Нашите шофьори са с добри обноски и приличен външен вид, за да могат да осигурят на вас и семейството Ви комфортно и безопасно придвижване от и до избраната дестинация.

Personal car assistance е компания, която предлага на своите клиенти оптимални решения. Стремим се винаги да сме на първо място, да бъдем информирани за всичко и да помагаме на нашите клиенти да направят правилния избор.

Personal Car Assistance създава пространство за това, което наистина има значение.