Вип превоз / Превоз на деца / Rent a car / Автомобилно обслужване

Предлагаме голяма гама от услуги

Начало / Услуги / Детайли

С КАКВО МОЖЕМ ДА СМЕ ВИ ПОЛЕЗНИ

Personal Car Assistance Ви предлага:

 • VIP Транспорт
 • Превоз на деца
 • Рент а кар
 • VIP Трансфери
 • Превоз и личен шофьор за ден, седмица или месец по определен от вас маршрут в София и страната.
 • Автомобилни застраховки
 • Завеждане на щети
 • Консултация при сключване на автомобилна застраховка (автокаско, гражданска отговорност, зелена карта)
 • Цялостно обслужване на автомобила-сезонна смяна на гуми автомивка и др.
 • Годишен технически преглед и техническа поддръжка

Превоз на деца

Personal Car Assistance Ви предлага превоз с личен шофьор за детето Ви за срок от ден, седмица или месец по предварително уговорен маршрут в София:

 • от дома до училище и обратно
 • от училище на тренировка или урок и обратно
 • от други точки в София пожелание на клиента

Екипът на Personal Car Assistance Ви известява по телефона при взимане и оставяне на детето от посочения адрес.

Рент а кар

Personal Car Assistance е фирма с традиции при отдаването на коли под наем за град София, на частни и корпоративни клиенти. Фирмата се занимава с предоставянето на услуги в сферата на туризма. Максимално улеснена и бърза процедура при отдаването на коли под наем на летище София.

Personal Car Assistance предлага рент а кар услуги на територията на град София и летище София.Mоже да вземете автомобил под наем по всяко време на денонощието, от всеки един наш курортен град. (Банско, Пампорово, Боровец, Бургас, Варна, Албена, Слънчев бряг, Созопол, Свети Влас и др). При необходимост ние можем да Ви предложим детски столчета, детски седалки, ски багажници, вериги за сняг. Няма такса за зимни гуми или такса „Винетка”.

Застраховки и обслужване на автомобили

Екипът на Personal Car Assistance Ви предлага Автомобилни, имуществени и медицински застраховки. Консултация при сключване на автомобилни застраховки, автокаско, гражданска отговорност, зелена карта, имуществени и медицински застраховки при пътуване в чужбина.

Завеждане на щети

Ако претърпите ПТП и колата Ви трябва да бъде представена пред застрахователната компания за обстоен оглед, eкипът на Personal Car Assistance ще поеме този ангажимент!

Годишен технически преглед

Personal Car Assistance ще мине колата Ви на технически преглед, без значение от обстоятелствата. В случай на механични или технически неизправности по вашия автомобил Personal Car Assistance може да Ви осигури заместавщ автомобил, което Ви гарантира, че безопасно ще достигнете желаното от вас местонахождение.

Техническа поддръжка

Дори една планирана смяна на масло или отстраняване на друг проблем отнема време, а не бива да бъде отлагано прекалено дълго. Ако имате нужда всичко това да бъде направено, екипът на Personal Car Assistance ще закара колата Ви на ремонт!

Сезонна смяна на гуми

Дошъл е нов сезон - трябва да смените гумите и изправите изкривените джанти на колата си? Екипът на Personal Car Assistance е на разположение и ще се погрижи за това вместо вас! Ние от Personal Car Assistance работим със специализирани автосервизи на територията на град София. Оборудвани с машини за монтаж, демонтаж и баланс на гуми.
Сервизите разполагат с висококачествени консумативи и квалифициран персонал.

Поддръжката на гумите на автомобила има специфики, които трябва да се спазват, за да може пътуването да бъде удоволствие.

Автомивка

Всеки път се качвате в колата си с думите “Определено ми трябва автомивка!”, но колкото и лесно да изглежда, все не Ви достига време да я измиете и изчистите. Екипът на Personal Car Assistance е на разположение и ще закара колата Ви до предпочетена от Вас автомивка.

ВИП Транспорт

Наемането на автомобил с шофьор е отличен избор за хора, които имат нужда да пътуват комфортно и бързо, възползвайки се от времето докато пътуват, да се концентрират върху работата си.

При нас имате възможност да наемете личен шофьор и автомобил за вашата бизнес среща, специална вечер, абитуриентски бал или сватба. Изберете Personal Car Assistance за ваш помощник при необходимост от резервации в хотели, заведения и др.

Трансфери

Фирмата извършва летищни и други трансфери в страната и чужбина.

Personal Car Assistance извършва летищни и други трансфери в страната и чужбина, предоставяйки Ви възможността да пътуватe комфортно, и да използвате ползотворно времето си.

Носейки отговорност за вашата безопастност, точност и пълен комфорт при пътуването, ние ще Ви предоставим не просто трансфер, а нашето специално отношение!